Η τρίτη, απόλυτα αναβαθμισμένη έκδοση του λογισμικού MeridianOrder που σχεδίασε και σας προσφέρει η ArionSoftware, διακρίνεται ήδη από την αρχή της διάθεσής της, για τη λειτουργικότητα και την αυξημένη χρηστικότητά της.

Άλλωστε, όπως και όλα τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία, έτσι και το MeridianOrder 3 είναι σχεδιασμένο για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των εργασιών σας, εξασφαλίζοντάς σας αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Μία από τις ιδιότητες που κάνουν το MeridianOrder 3 να ξεχωρίζει, είναι η αντικατάσταση των κλασσικών PDA από κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα WindowsPhone 7,5 ή 8. Αποτέλεσμα της αλλαγής είναι, μεταξύ άλλων, ο ευκολότερος χειρισμός, αφού ο χρήστης μπορεί να κάνει όλες τις εργασίες με ένα χέρι, καθιστώντας την παραγγελιοληψία ταχύτερη, ευκολότερη και περισσότερο εύχρηστη.

Η επιλογή κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό σύστημα WindowsPhone αντί του συστήματος Androidείναι αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που πραγματοποίησε η εταιρεία μας και είναι χρήσιμο να γνωρίζουν οι πελάτες μας τα βασικά στοιχεία διαφοροποίησης του και επομένως τα κριτήρια επιλογής του:

• Οι συσκευές με σύστημα WindowsPhone έχουν χαμηλότερη τιμή αγοράς
  • Το πρόγραμμα είναι περισσότερο εύχρηστο
  • Το σύστημα δίνει έμφαση στον απλούστερο δυνατό χειρισμό της συσκευής
  • Πρωτότυπος και λιτός σχεδιασμός του user interface (περιβάλλον εργασίας)
  • Μεγαλύτερη ταχύτητα στην εκτέλεση των εργασιών
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας (περισσότερο από 1 ημέρα χωρίς φόρτιση)

Για άλλη μια φορά λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι, το λογισμικό MeridianOrder 3 που σχεδίασε η ArionSoftware, μαζί με τον εξοπλισμό που η εταιρεία αναζήτησε διεξοδικά, επέλεξε και σας προσφέρει, αποδεικνύεται το καλύτερο και πιο αξιόπιστο εργαλείο για όλα τα καταστήματα που χρησιμοποιούν ασύρματη παραγγελιοληψία.

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901