Ξεπέρασαν τις 5.000 οι επισκέψεις στο κανάλι που έχει δημιουργήσει για εσάς και την εξυπηρέτηση της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησής σας, η εταιρεία Arion Software στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο YouTube! Παράλληλα, οι εμφανίσεις και ο χρόνος παραμονής των επισκεπτών μόνο τον μήνα Απρίλιο, ξεπέρασαν τα 3.000 λεπτά.

Τα δύο αυτά στοιχεία επιβεβαιώνουν με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, τη χρησιμότητα του καναλιού και φυσικά του περιεχομένου του.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.youtube.com/arionsoftware μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 130 video σχετικά με τα προϊόντα της Arion, που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις και ενημερώσεις προγραμμάτων, επιλύσεις προβλημάτων, διορθώσεις λαθών σε καθημερινές εργασίες κ.α.

Η εγγραφή των video και η παρουσίασή τους γίνεται με τρόπο απλό και κατανοητό, ώστε όποιος έχει απορίες, θέλει λεπτομέρειες ή αντιμετωπίζει κάποιο θέμα, να ανατρέχει στο κατάλληλο video και να παρακολουθεί - step by step - όλες τις κινήσεις που μπορεί μόνος του να κάνει για να διαχειριστεί και να επιλύσει προβλήματα στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής του.

Το κανάλι ενημερώνεται συνέχεια και θα καλύπτει σταδιακά όλα τα θέματα που σας απασχολούν.

Έτσι, η Arion Software όπως πάντα, είναι στο πλευρό σας με ποιοτικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι ο πιο αξιόπιστος, καθημερινός σας συνεργάτης. 

 

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail