Το λογισμικό Meridian - Delivery, όπως γνωρίζετε σίγουρα οι περισσότεροι, είναι το πρόγραμμα που απευθύνεται σε κάθε κατάστημα μαζικής εστίασης για να διαχειρίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά τις εργασίες παραγγελιοληψίας και την παρακολούθηση των τραπεζιών, των σερβιτόρων, των ειδών και των συνταγών κ.α.

Ένα από τα στοιχεία που καθιστούν το Meridian πρωταγωνιστή στον τομέα του, είναι η λειτουργική δυνατότητά του να παρακολουθεί και να ελέγχει με ορθολογικό τρόπο τις πρώτες ύλες σε σχέση με τα τελικά προϊόντα που προσφέρει το κατάστημα. Μια λειτουργία που έχει τη διεθνή ονομασία Food & Beverage Management. Έτσι, παρέχει στον επιχειρηματία συνεχώς μία πλήρη εικόνα της επιχείρησής του (αίθουσες και αποθήκες).

Πιο συγκεκριμένα, το Meridian:

  • Σε ότι αφορά τους πελάτες, παρακολουθεί όλες τις αίθουσες της επιχείρησης ταυτόχρονα και παρέχει την πληροφορία για τα άδεια και κατειλημμένα τραπέζια αλλά και για αυτά τα οποία έχουν ζητήσει λογαριασμό και πρόκειται να φύγουν.
  • Αναφορικά με τις αποθήκες και τα είδη, έχει τη δυνατότητα της διαχείρισης των ειδών σε κατηγορίες και υποκατηγορίες αλλά και την ευκολία της αλλαγής του κωδικού είτε είδους είτε κατηγορίας και μετά την αρχική καταχώρηση δίνει την ευελιξία της καλύτερης παρακολούθησης των ειδών.
  • Ο τρόπος με τον οποίο  το Meridian παρακολουθεί τις συνταγές αλλά και τις γεύσεις που μπορεί το κάθε ένα από τα είδη να έχει, αποτελεί σημείο αναφοράς. Η συνταγή κάθε είδους χωρίζεται σε βασικά συστατικά, συστατικά συνταγής αλλά και συστατικά τα οποία μπορούν να προστεθούν αφού αποτελούν μία διαφορετική γεύση για το είδος.
  • Παράλληλα, με την εμπορική διαχείριση συνδεδεμένη online μπορεί να τιμολογεί τους πελάτες, να παρακολουθεί τις αγορές, τα αξιόγραφα, την αποθήκη, τις καταναλώσεις, τα υπόλοιπα των προμηθευτών / πελατών κλπ.

Γνωρίστε λοιπόν σήμερα (όσοι έχετε άγνοια) το Meridian και θα εντυπωσιαστείτε από την απλότητα και την πληρότητά του. Κατεβάστε δωρεάν το demo του προγράμματος και δοκιμάστε το σε πραγματικές συνθήκες.

 

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail