Το ξενοδοχείο "Όαση Σκάλα Beach" είναι χτισμένο παραθαλάσσια στην παραλία της Σκάλας, στο Αγκίστρι. Το Αγκίστρι βρίσκεται στο Σαρωνικό κόλπο, μόλις μία ώρα μακριά από τον Πειραιά. Το ξενοδοχείο αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, έχει τη "δική του" παραλία και απέχει μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από το χωριό.

Η μηχανογράφηση του ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν και στο εστιατόριο / bar του ξενοδοχείου εγκαταστάθηκε το Meridian για τις παραγγελίες σε έναν υπολογιστής που συνδέθηκε με ταμειακή μηχανή μηχανή για αυτόματη έκδοση αποδείξεων.

Φέτος πριν ξεκινήσει η σεζόν δύο smartphones Microsoft Lumia 640XL με μεγάλη οθόνη 5.7 ιντσών προστέθηκαν στον εξοπλισμό ώστε να μπορεί ο σερβιτόρος να παίρνει τις παραγγελίες από τα τραπέζια αλλά και...

Η επιχείρηση είναι μία από τις παλαιότερες στον χώρο της εστίασης και έχει μηχανογράφηση από την εταιρεία μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ξεκίνησε με το πρόγραμμα Delivery το 2000 ένα πρόγραμμα που ήταν ο προπομπός όλης της εξέλιξης της μηχανογράφησης των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. Το πρόγραμμα ήταν γραμμένο για να τρέχει σε Windows 98 και Windows Server NT και εξυπηρέτησε την επιχείρηση για τουλάχιστον μία πενταετία με αξιοπιστία και με ταχύτητα.

Το μαγαζί που βρίσκεται στο Κερατσίνι προσφέρει το καλύτερο σουβλάκι στην περιοχή και είναι το μοναδικό στο είδος του το οποίο λαμβάνει κριτικές που πάντα είναι οι καλύτερες.

Μηχανογραφήθηκε πριν από ένα χρόνο με Meridian για να παρακολουθεί τις παραγγελίες τόσο για το Delivery όσο και για τα τραπέζια και το Take

Το μαγαζί βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και η ποιότητα στο φαγητό είναι εξαιρετική. Η επιλογή ενός software για την κάλυψη των αναγκών των παραγγελιών είτε τηλεφωνικών είτε για πακέτο ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας της περαιτέρω εξέλιξης της επιχείρησης.

Το πρόγραμμα που επιλέχτηκε είναι το Meridian

Όποιος πάει στην Κόρινθο τρώει από το Number 1. Είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο σουβλάκι στην πόλη. Επαγγελματίες επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης βάζουν την απόλαυση και την εξυπηρέτηση του πελάτη πάνω από όλα. Για αυτό και τα τελευταία πολλά χρόνια περισσότερα από 20 το μαγαζί είναι το hot στέκι της...

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail