Ο ασφαλέστερος και πιο σωστός τρόπος για να προφυλαχτούν τα δεδομένα μιας επιχείρησης σήμερα είναι το Cloud. Και αυτό γιατί τα δεδομένα δεν βρίσκονται μέσα στον υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι ζημιά και να πάθει ο υπολογιστής τα δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή. Το αδιάλειπτο backup των δεδομένων από ηλεκτρονικά μέσα εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία των αρχείων. Εκτός από την προστασία των δεδομένων σε περίπτωση ζημιάς υπάρχει και η προστασία των δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Αυτό σημαίνει ότι κανένας δεν θα μπορέσει να έχει πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησης ακόμα και εάν πάρει ολόκληρο τον υπολογιστή, όπως σε περίπτωση κλοπής. Σε τέτοια περίπτωση, αφαίρεσης του υπολογιστή από την επιχείρηση, ο επίδοξος χρήστης δεν...

Στην περιοχή του αεροδρομίου βρίσκεται το Beach Bar Bracciera το οποίο για τις ανάγκες της μηχανογράφησης επίλεξε το Meridian με έξι smartphones για ισάριθμους σερβιτόρους. Το μαγαζί είναι ένας φανταστικός χώρος με εστιατόριο, bar, παραλία και ξαπλώστρες για τις καθημερινές και όχι μόνο αποδράσεις.

Τα προϊόντα του είναι πάντα φρέσκα με εξαιρετικά υλικά και οι πελάτες όπως φαίνεται και από την σελίδα του στο Facebook μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν.

Το σύστημα παραγγελιοληψίας το...

Σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας που δεν σε προδίδει δεν την αλλάζεις. Αυτό είναι το σκεπτικό των επιχειρηματιών που έχουν ήδη τρία μαγαζιά στην Κέρκυρα, το «Stavento», το «Theodors Pool» και το «The Bostonians» και χρησιμοποιούν το Meridian εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Γιατί το σύστημα εκτός από αξιόπιστο που δεν κολλάει ποτέ έχει και πάρα πολλές δυνατότητες και αναφορικά με το στήσιμο του Menu και την ευκολία για τους σερβιτόρους αλλά και με την οργάνωση της δουλειάς.

Και εκτός από...

Το ξενοδοχείο "Όαση Σκάλα Beach" είναι χτισμένο παραθαλάσσια στην παραλία της Σκάλας, στο Αγκίστρι. Το Αγκίστρι βρίσκεται στο Σαρωνικό κόλπο, μόλις μία ώρα μακριά από τον Πειραιά. Το ξενοδοχείο αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, έχει τη "δική του" παραλία και απέχει μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από το χωριό.

Η μηχανογράφηση του ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν και στο εστιατόριο / bar του ξενοδοχείου εγκαταστάθηκε το Meridian για τις παραγγελίες σε έναν υπολογιστής που συνδέθηκε με...

Η επιχείρηση είναι μία από τις παλαιότερες στον χώρο της εστίασης και έχει μηχανογράφηση από την εταιρεία μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ξεκίνησε με το πρόγραμμα Delivery το 2000 ένα πρόγραμμα που ήταν ο προπομπός όλης της εξέλιξης της μηχανογράφησης των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. Το πρόγραμμα ήταν γραμμένο για να τρέχει σε Windows 98 και Windows Server NT και εξυπηρέτησε την επιχείρηση για τουλάχιστον μία πενταετία με αξιοπιστία και με ταχύτητα.

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail