Όποιος πάει στην Κόρινθο τρώει από το Number 1. Είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο σουβλάκι στην πόλη. Επαγγελματίες επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης βάζουν την απόλαυση και την εξυπηρέτηση του πελάτη πάνω από όλα. Για αυτό και τα τελευταία πολλά χρόνια περισσότερα από 20 το μαγαζί είναι το hot στέκι της πόλης.

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησε την μηχανογράφηση του με Meridian και μέχρι σήμερα είναι πάντα ενημερωμένο στην τελευταία έκδοση. Στην αρχή ξεκίνησε με τέσσερα PDA για τους σερβιτόρους τα οποία μετά από 10 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας αντικαταστάθηκαν με ισάριθμα smartphones. Έκτοτε τα τέσσερα smartphones γίνανε πέντε και τα POS που είχαν αγοραστεί στην αρχή με τα Windows XP έγιναν Compute Sticks της Intel που τρέχουν Windows 10.

Οκτώ εκτυπωτές είναι μέσα στην επιχείρηση για να τυπώνουν τις παραγγελίες στα πόστα παρασκευής και η δουλειά γίνεται με το πιο απλό και γρήγορο τρόπο.

Η ανάγκη διαφύλαξης των δεδομένων της επιχείρησης τόσο αναφορικά με τα ιστορικά στοιχεία, τους πελάτες, τους προμηθευτές όσο και για τις κινήσεις των ειδών στην διάρκεια των ετών είναι επιτακτική. Η μέχρι τώρα υποδομή που υπήρχε στην επιχείρηση αντικαταστάθηκε με το Microsoft Azure και τις υπηρεσίες cloud της Arion Software. Όλα τα δεδομένα ανέβηκαν σε ασφαλή server και η ανάκτηση αυτών γίνεται μέσω μίας γραμμής Internet την οποία μοιράζονται και οι πελάτες. Ένα managed router εξασφαλίζει την απαραίτητη ταχύτητα για τα δεδομένα στην επιχείρηση και το υπόλοιπο bandwidth που μένει είναι αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών σε κάθε περίπτωση.

Και τα οφέλη που έχει η επιχείρηση με την χρήση του cloud είναι πολλά. Μηδενικό κόστος εξοπλισμού σε hardware και software για την αυτόματη λήψη αντιγράφων ασφαλείας. Τα ακριβά servers με τα ανάλογα λειτουργικά συστήματα τα οποία υπήρχαν διπλά πλέον δεν έχουν έννοια ύπαρξης και οι ώρες του τεχνικού για την υποστήριξη τέτοιων συστημάτων δεν υπάρχουν πια. Τα δεδομένα σε κάθε περίπτωση είναι ασφαλισμένα από οποιονδήποτε κίνδυνο καταστροφής του υλικού. Αναφορικά τώρα με την προσβασιμότητα στα δεδομένα οι ασφάλειες που προσφέρει το cloud είναι σε απίστευτο επίπεδο. Κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά ακόμα και να πάρει μέσα από το μαγαζί τα computers. Και αυτό γιατί το Cloud δεν επιτρέπει σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα. Ούτε μπορεί κάποιος να πάρει backup δεδομένα από τους υπολογιστές για να μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει. Έτσι με μια ασφάλεια δεδομένων που είναι πάρα πολύ μεγάλη τα data παραμένουν στην διάθεση μόνο αυτών που είναι εξουσιοδοτημένοι να τα βλέπουν.

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail