Το μαγαζί βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και η ποιότητα στο φαγητό είναι εξαιρετική. Η επιλογή ενός software για την κάλυψη των αναγκών των παραγγελιών είτε τηλεφωνικών είτε για πακέτο ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας της περαιτέρω εξέλιξης της επιχείρησης.

Το πρόγραμμα που επιλέχτηκε είναι το Meridian το οποίο με την αναγνώριση των εισερχόμενων κλήσεων και την αυτόματη εύρεση του πελάτη από την βάση δεδομένων εγκαταστάθηκε σε έναν laptop με ένα εκτυπωτή που τυπώνει παραγγελίες.

Ο πελάτης που καλεί αμέσως φαίνεται στην οθόνη και ο χειριστής μπορεί να δει την τελευταία παραγγελία του με όποια διαφοροποίηση είχε κάνει, να την επιλέξει και να την καταχωρήσει άμεσα εφόσον ο πελάτης θέλει τα ίδια με την προηγούμενη φορά. Στατιστικά στοιχεία παραγγελιών, ιστορικά αναφορικά με τα είδη που προτιμά ο πελάτης και σχόλια είναι άμεσα διαθέσιμα πριν ακόμα σηκώσει ο χειριστής το τηλέφωνο. Και για τους πελάτες που θα μπουν και θα ζητήσουν κάτι να το πάρουν και να φύγουν το Take Away ενσωματωμένο σύστημα στο πρόγραμμα θα λάβει την παραγγελία και θα την εκτυπώσει χωρίς λάθη και προβλήματα.

Η όλη εγκατάσταση έγινε απομακρυσμένα από εξουσιοδοτημένο τεχνικό της εταιρείας μας με μικρό κόστος και σε ελάχιστο χρόνο.

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail