Το μαγαζί που βρίσκεται στο Κερατσίνι προσφέρει το καλύτερο σουβλάκι στην περιοχή και είναι το μοναδικό στο είδος του το οποίο λαμβάνει κριτικές που πάντα είναι οι καλύτερες.

Μηχανογραφήθηκε πριν από ένα χρόνο με Meridian για να παρακολουθεί τις παραγγελίες τόσο για το Delivery όσο και για τα τραπέζια και το Take Away με ένα υπολογιστή refurbished, ένα εκτυπωτή και ένα φορολογικό μηχανισμό για τις αποδείξεις λιανικής.

Το σύστημα της παραγγελιοληψίας έχει δώσει μεγάλη ανάσα στην καθημερινή λειτουργεία του μαγαζιού και κάθε φορά τα στατιστικά στοιχεία που προσφέρει δίνουν στον επιχειρηματία την άνεση να ξέρει πως να παρακολουθεί την επιχείρηση του.

Η ασφάλεια των δεδομένων για μία τέτοια επιχείρηση κρίθηκε απαραίτητη και έτσι αποφασίστηκε να ανάβουν τα δεδομένα στο cloud για να υπάρχει η μέγιστη ασφάλεια που μπορεί να προσφερθεί σήμερα.

Και αυτό γιατί το cloud:

  • Δεν επιτρέπει πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένες IPδιευθύνσεις άρα και να πάρει κάποιος τους υπολογιστές από την επιχείρηση δεδομένα δεν βλέπει
  • Επειδή αποθηκεύει τα δεδομένα σε DataServerτης Microsoftπου δεν βρίσκεται ούτε εντός Ελλάδος και όχι μέσα στον υπολογιστή οποιαδήποτε ζημιά γίνει στο Computerαφήνει τα δεδομένα ανέπαφα
  • Δεν επιτρέπει να πάρει κάποιος αντίγραφο δεδομένων ώστε να τα εκμεταλλευτεί με οπουδήποτε τρόπο.

Η μεταφορά έγινε απομακρυσμένα με εξουσιοδοτημένο τεχνικό της εταιρείας μας μέσα σε λίγα λεπτά πριν να ξεκινήσει η δουλειά και όταν ξεκινήσαν όλα λειτουργούσαν κανονικά χωρίς προβλήματα.

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail