Η επιχείρηση είναι μία από τις παλαιότερες στον χώρο της εστίασης και έχει μηχανογράφηση από την εταιρεία μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ξεκίνησε με το πρόγραμμα Delivery το 2000 ένα πρόγραμμα που ήταν ο προπομπός όλης της εξέλιξης της μηχανογράφησης των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. Το πρόγραμμα ήταν γραμμένο για να τρέχει σε Windows 98 και Windows Server NT και εξυπηρέτησε την επιχείρηση για τουλάχιστον μία πενταετία με αξιοπιστία και με ταχύτητα.

Όμως τα πράγματα αλλάζουν η τεχνολογία προχωράει μπροστά και οι ανάγκες της πληροφόρησης αυξάνουν. Έτσι αρκετά χρόνια πριν η αναβάθμιση σε Meridian ήταν αναπόφευκτη αφού από την μία τα Windows 98 σταμάτησαν να υπάρχουν και από την άλλη τα Windows XP ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να τρέχει στους υπολογιστές.

Σήμερα που τα Windows 10 είναι ότι καλύτερο από πλευράς λειτουργικού υπάρχει, η επιχείρηση προέβη σε αναβάθμιση των υπολογιστών και με την εξασφαλισμένη υποστήριξη που έχει ο τεχνικός της εταιρείας μας αναβάθμισε την εφαρμογή στην τελευταία έκδοση. Έτσι η επιχείρηση παραμένει στην ακμή της τεχνολογίας και αναφορικά με τους υπολογιστές αλλά και με τα προγράμματα που τρέχουν σε αυτούς

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail