Το ξενοδοχείο "Όαση Σκάλα Beach" είναι χτισμένο παραθαλάσσια στην παραλία της Σκάλας, στο Αγκίστρι. Το Αγκίστρι βρίσκεται στο Σαρωνικό κόλπο, μόλις μία ώρα μακριά από τον Πειραιά. Το ξενοδοχείο αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, έχει τη "δική του" παραλία και απέχει μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από το χωριό.

Η μηχανογράφηση του ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν και στο εστιατόριο / bar του ξενοδοχείου εγκαταστάθηκε το Meridian για τις παραγγελίες σε έναν υπολογιστής που συνδέθηκε με ταμειακή μηχανή μηχανή για αυτόματη έκδοση αποδείξεων.

Φέτος πριν ξεκινήσει η σεζόν δύο smartphones Microsoft Lumia 640XL με μεγάλη οθόνη 5.7 ιντσών προστέθηκαν στον εξοπλισμό ώστε να μπορεί ο σερβιτόρος να παίρνει τις παραγγελίες από τα τραπέζια αλλά και από τις ξαπλώστρες στην παραλία και να τις στέλνει ασύρματα ώστε να ετοιμάζονται χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Ολόκληρη η μηχανογράφηση της επιχείρησης είναι στο cloud και τα δεδομένα του εστιατορίου είναι ασφαλή από οποιανδήποτε κίνδυνο. Τόσο όσον αφορά τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν από καταστροφή του υπολογιστή όσο και από περιπτώσεις υφαρπαγής του υπολογιστή από την επιχείρηση.

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail