Σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας που δεν σε προδίδει δεν την αλλάζεις. Αυτό είναι το σκεπτικό των επιχειρηματιών που έχουν ήδη τρία μαγαζιά στην Κέρκυρα, το «Stavento», το «Theodors Pool» και το «The Bostonians» και χρησιμοποιούν το Meridian εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Γιατί το σύστημα εκτός από αξιόπιστο που δεν κολλάει ποτέ έχει και πάρα πολλές δυνατότητες και αναφορικά με το στήσιμο του Menu και την ευκολία για τους σερβιτόρους αλλά και με την οργάνωση της δουλειάς.

Και εκτός από το σύστημα ο συνεργάτης μας “Planet PC” στην Κέρκυρα ανταποκρίνεται με επαγγελματισμό και αμεσότητα σε όλα τα προβλήματα / θέματα / απορίες που μπορεί να έχουν τα καταστήματα εστίασης.

Όλη η παραγγελιοληψία τρέχει σε τρεις υπολογιστές και ένα smartphone. Ένας server με Windows 10 και SSD δίσκο τρέχει το πρόγραμμα της παραγγελιοληψίας με 8GB Ram, Intel i5 τρίτης γενιάς ο οποίος εκτός από χρέη server χρησιμοποιείται και από τους σερβιτόρους στο ένα εστιατόριο της επιχείρησης για παραγγελίες σε τραπέζια και λογαριασμούς. Στο άλλο εστιατόριο ένα tablet λειτουργεί ως τερματικό το οποίο χρησιμοποιούν οι σερβιτόροι για να καταχωρούν παραγγελίες από τραπέζια και να βγάζουν λογαριασμούς. Στο bar υπάρχει ένα ακόμα tablet το οποίο συνδέεται με τον server και το χρησιμοποιεί ο barman για να περνάει τις παραγγελίες των ορθίων και των πελατών που κάθονται στα σκαμπό μπροστά από αυτό. Για τις παραγγελίες των ορθίων χρησιμοποιεί το Take Away κομμάτι του προγράμματος ενώ για τους καθήμενους μπροστά σε αυτό την παραγγελιοληψία των τραπεζιών.

Ένας σερβιτόρος με smartphone βρίσκεται συνέχεια στην παραλία για να εξυπηρετεί τους πελάτες στις εβδομήντα ξαπλώστρες και τις παραγγελίες που βγάζει το bar τις πηγαίνουν οι βοηθοί.

Σε κάθε μία από τις τρεις θέσεις εργασίας υπάρχει ένας εκτυπωτής που κόβει τις αποδείξεις οι οποίες έχουν πάρει θεώρηση όπως ο νόμος προστάζει από ένα ΕΑΦΔΣΣ, φορολογικό μηχανισμό, που είναι συνδεδεμένος στον server.

Το δίκτυο που έχει φτιαχτεί είναι 1000 kbps με αποτέλεσμα όλες οι εργασίες να γίνονται πάρα πολύ γρήγορα και ένα hotspot εξυπηρετεί τους πελάτες αναφορικά με την παροχή Internet

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail