Στην περιοχή του αεροδρομίου βρίσκεται το Beach Bar Bracciera το οποίο για τις ανάγκες της μηχανογράφησης επίλεξε το Meridian με έξι smartphones για ισάριθμους σερβιτόρους. Το μαγαζί είναι ένας φανταστικός χώρος με εστιατόριο, bar, παραλία και ξαπλώστρες για τις καθημερινές και όχι μόνο αποδράσεις.

Τα προϊόντα του είναι πάντα φρέσκα με εξαιρετικά υλικά και οι πελάτες όπως φαίνεται και από την σελίδα του στο Facebook μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν.

Το σύστημα παραγγελιοληψίας το οποίο επιλέχτηκε για το μαγαζί είναι το Meridian που και αξιόπιστο είναι και δεν κολλάει ποτέ αλλά και με μεγάλες δυνατότητες για την λειτουργία της επιχείρησης.

Έξι smartphones χρησιμοποιούν οι σερβιτόροι για να παίρνουν τις παραγγελίες από τους πελάτες είτε αυτοί βρίσκονται στην παραλία, στις ξαπλώστρες, είτε στο εστιατόριο, είτε στο bar. Ο server που υπάρχει για να καλύπτει τις ανάγκες είναι ένας υπολογιστής με Intel Core 2 Quad επεξεργαστή με 4 GB Ram και SSD δίσκο που προσφέρει φοβερές ταχύτητες.

Δύο κεραίες μεγάλης εμβέλειας έχουν χρησιμοποιηθεί για να καλύψουν τις ανάγκες της παραγγελιοληψίας και της παροχής Internet στον πελάτη.

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail