Ένα ακόμα κατάστημα με κινητά τηλέφωνα επιλέγει Commerce για την μηχανογράφηση του. Η επιχείρηση εκτός της φυσικής παρουσίας που έχει στην Καλλιθέα έχει και ένα e-shop για παραγγελίες μέσω Internet.

Η επιλογή του Commerce για την οργάνωση ήταν βασισμένη στην αξιοπιστία του προϊόντος που πλέον μετράει μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και η ευκολία του χειρισμού από αδαείς χρήστες. Το Commerce είναι ίσως το μόνο με τεχνολογία Point and Click που σημαίνει ότι ο χειριστής σε όποια οθόνη και να βρίσκεται, ότι εργασία και να κάνει μπορεί να μεταβεί σε άλλη οθόνη ή να ξεκινήσει άλλη εργασία χωρίς να πρέπει να κλείσει το παράθυρο που δουλεύει. Μεγάλη ευκολία ιδίως για επιχειρήσεις που έχουν αρκετό φόρτο...

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής επίπλων από το 1981 . Από το 1981 ενώ από το 1994 επεκτείνεται στους τομείς της εμπορίας και εισαγωγής.

Όλες οι δημιουργίες της εταιρείας γίνονται με μεράκι σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις της εποχής. Τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα με ποιότητα και φινέτσα προσφέρονται σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές και ανταποκρίνονται ακόμη και στους πιο απαιτητικούς πελάτες

Η επιχείρηση επίλεξε το Commerce Basic για την οργάνωση της και ένας ΕΑΦΔΣΣ...

Η F.U.V. έχει την εμπειρία και τον δυναμισμό που απαιτείται για την αποπεράτωση ενός έργου ανεξαρτήτου κλίμακας. Είτε αυτό είναι κατασκευή, είτε ανακαίνιση, είτε ενεργειακή αναβάθμιση. Έχει την εμπειρία και τον δυναμισμό που απαιτείται για την αποπεράτωση ενός έργου ανεξαρτήτως κλίμακας.

Η μηχανογράφηση της εταιρείας η οποία εκτός από την παροχή υπηρεσίας έχει και την πώληση των προϊόντων της έγινε με το Commerce την έκδοση Basic. Η έκδοση Basic καλύπτει όλο το κύκλωμα των πωλήσεων και...

Είναι στον χώρο πάρα πολλά χρόνια και οι δημιουργίες είναι μοναδικές. Τα προϊόντα διανέμονται σε ολόκληρη την αγορά της Ελλάδος και την Κύπρου. Το πρόγραμμα που επιλέχτηκε για την μηχανογράφηση είναι το Commerce στην έκδοση Lite και το Commerce Mobile που τρέχει σε κινητό τηλέφωνο για την εύκολη αναζήτηση και πώληση των προϊόντων.

Το Commerce εγκαταστάθηκε στον κεντρικό υπολογιστή της επιχείρησης ενώ το Commerce mobile...

Η εταιρεία ROMAS με την συνέπεια και τα ποιοτικά προϊόντα, έχει καταξιωθεί στο χώρο της σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ο αριθμός των πελατών συνεχώς πολλαπλασιάζεται με εντυπωσιακή αποδοχή από ξενοδοχειακές μονάδες. Είναι κατασκευαστές & εισαγωγείς  των προϊόντων και για αυτό είναι σε θέση να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση επαγγελματικού εξοπλισμού, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.

Η...

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail