Η Emfasis Candles σας καλωσορίζει σε ένα μαγευτικό ταξίδι με οδηγό το άρωμα, το χρώμα και την μοναδική φλόγα του κεριού.

Το δικό μας ταξίδι ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν όταν μέσα από την αγάπη μας για την τέχνη δημιουργήσαμε ένα μικρό καλλιτεχνικό εργαστήρι χειροποίητων κεριών, βρίσκοντας έτσι τον δικό μας τρόπο δραπέτευσης από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Παράλληλα δώσαμε την ευκαιρία σε νέους με καλλιτεχνικές ανησυχίες να βρουν ένα δημιουργικό τρόπο έκφρασης.

Η απήχηση που είχε το εγχείρημα αυτό μας οδήγησε στην γέννηση της Emfasis Candles, δίνοντας έτσι σε όλους την δυνατότητα να ταξιδέψουν μαζί μας στο άρωμα, το χρώμα και στο φως που βρίσκονται στις μοναδικές δημιουργίες μας.
Ο συνεργάτης μας «
Sykas Center» μηχανογράφησε την εταιρεία με Commerce που μετράει μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η έκδοση Lite που επιλέχτηκε από την Emfasis Candles έχει σχεδιαστεί και καλύπτει ανάγκες αναφορικά με το κύκλωμα των πωλήσεων παρέχοντας πληροφορίες για τους πελάτες, τα παραστατικά, την αποθήκη και είναι αυτή που ταίριαξε ακριβώς στις ανάγκες της επιχείρησης.

Η εγκατάσταση, η παραμετροποίηση και η εκπαίδευση του προσωπικού έγινε από εξουσιοδοτημένο τεχνικό απομακρυσμένα ώστε να κρατηθεί και το κόστος χαμηλά αλλά και να μην υπάρχει ενόχληση στην εταιρεία όσο ο τεχνικός κάνει την δουλειά του.

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail