Είναι στον χώρο πάρα πολλά χρόνια και οι δημιουργίες είναι μοναδικές. Τα προϊόντα διανέμονται σε ολόκληρη την αγορά της Ελλάδος και την Κύπρου. Το πρόγραμμα που επιλέχτηκε για την μηχανογράφηση είναι το Commerce στην έκδοση Lite και το Commerce Mobile που τρέχει σε κινητό τηλέφωνο για την εύκολη αναζήτηση και πώληση των προϊόντων.

Το Commerce εγκαταστάθηκε στον κεντρικό υπολογιστή της επιχείρησης ενώ το Commerce mobile που τρέχει σε ένα κινητό Android χρησιμοποιείται σαν barcode reader με την χρήση της κάμερας του τηλεφώνου ώστε ο χρήστης να μπορεί απομακρυσμένα να καταχωρεί τα είδη σε απόδειξη ή τιμολόγιο για να τα παραδώσει το ταμείο στον πελάτη.

Η ευκολία του συστήματος είναι παραδειγματική αφού ο μεν πωλητής είναι μέσα στην έκθεση με το τηλέφωνο να επιλέγει τα είδη ο δε ταμίας μπορεί να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τα προς πώληση προϊόντα.

Το σύστημα λειτουργεί με το υπάρχον WiFi που έχει η επιχείρηση για την επικοινωνία μεταξύ τηλεφώνου και υπολογιστή.

Η εγκατάσταση έγινε απομακρυσμένα από τεχνικό της εταιρείας μας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ο πελάτης με την εγκατάσταση της εφαρμογής έχει έξι μήνες δωρεάν υποστήριξη ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα και να καλύψει τις ανάγκες του.

Pin It

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail