Τρεις έμπειροι μηχανικοί με χρόνια προϋπηρεσία στον χώρο των επισκευών του αυτοκινήτου κάνουν μία νέα αρχή σε ένα χώρο άριστα διαμορφωμένο στον Νέο Κόσμο. Η μηχανογράφηση είναι ένα βασικό στοιχεία για την οργάνωση μίας καινούργιας επιχείρησης και το Benzina είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο με σωστή τιμή για αυτήν την δραστηριότητα που καλύπτει πλήρως το φάσμα εργασιών του συνεργείου.

Έτσι όταν ο πελάτης φέρει το όχημα του το πρωί ο υπεύθυνος παραλαβής του συνεργείου ανοίγει στο πρόγραμμα μία εντολή εργασίας με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο όχημα.

Κατά την διάρκεια της επισκευής, συντήρησης προσθέτει στην αρχική εντολή εργασίας όλες τις επιπλέον υπηρεσίες που θα κάνει στο όχημα και τα ανταλλακτικά που θα...

 

Η Shell Λάσκος εδώ και 5 χρόνια ως επίσημος συνεργάτης της Shell και της Coral είναι κοντά σας με 2 σημεία εξυπηρέτησης.

Στα πρατήρια της εταιρείας θα βρείτε πάντα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αλλά και φιλική εξυπηρέτηση για πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη πρώτης ποιότητας, coral gas. Από το 2002 λειτουργεί υποκατάστημα στο Περιστέρι ώστε να εξυπηρετούνται οι καταναλωτές των...

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail