Ο συνεργάτης μας «Sykas Center» προμήθευσε, εγκατέστησε, παραμετροποίησε και εκπαίδευσε το προσωπικό στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο στην Αθήνα. Μία νέα αλυσίδα ξεκινάει και έχει επιστρατεύσει το καλύτερο προσωπικό για την οργάνωση της. Το Retailer επιλέχτηκε σαν εφαρμογή μηχανογράφησης για την επιχείρηση με δυνατότητα να τρέχει γρήγορα και εύκολο τόσο μέσα στο μαγαζί για να εξυπηρετεί τον πελάτη και να κόβει τις αποδείξεις λιανικής πώλησης όσο και για το back office με...

 

Η επιχείρηση Refil στην Κυπαρισσία παρέχει ασπρόμαυρα - έγχρωμα φωτοαντίγραφα όπως και φωτοαντίγραφα σχεδίου από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με δυνατότητα εκτύπωσης μέσω email ή άλλων αποθηκευτικών μέσων και ανακατασκευασμένα toner και μελάνια με την εγγύηση της Cartridge World. Μέσα στο κατάστημα ο πελάτης μπορεί να βρει διάφορα είδη γραφείου από μία τεράστια γκάμα ειδών.

 

Γαλλικά αρώματα, αρώματα απ’ όλο τον κόσμο, φυτικά καλλυντικά από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συγκροτούν την λίστα των προϊόντων του καταστήματος φυτικών καλλυντικών και αρωμάτων «CORPUS CURA», που βρίσκεται στην Κηφισιά.

Για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αποτελεσματική οργάνωση & λειτουργία των πωλήσεων του, το κατάστημα προχώρησε στη εγκατάσταση του απαραίτητου εργαλείου, του προγράμματος μηχανογράφησης

 

Το απαραίτητο εργαλείο οργάνωσης & λειτουργίας στη λιανική πώληση, το πρόγραμμα μηχανογράφησης Retailer, εγκατέστησε η εμπορική τουριστική επιχείρηση «GR OLIVE», που βρίσκεται στo Ηράκλειο της Κρήτης. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του λιανικού εμπορίου τροφίμων, ποτών, ελαιολάδου κ.α.

Το κατάστημα προχώρησε στην εγκατάσταση...

 

Το πρόγραμμα διαχείρισης λιανικών πωλήσεων Retailer εγκατέστησε η εμπορική επιχείρηση τροφίμων «MALABAR», που βρίσκεται στην Γλυφάδα. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του λιανικού εμπορίου τροφίμων, ποτών, ελαιολάδου, φρούτων, λαχανικών, καφέ και προϊόντων αρτοποιίας.

Το κατάστημα προχώρησε στην εγκατάσταση του προγράμματος...

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail