Το πρόγραμμα διαχείρισης λιανικών πωλήσεων Retailer εγκατέστησε το κατάστημα εμπορίας αρωμάτων «Fleur – Parfumerie» στο Εμπορικό κέντρο Atrium, στο κέντρο της Αθήνας για να καλύψει τις ανάγκες εντατικής λιανικής. Η εγκατάσταση έγινε σε ένα IBM POS refurbish το οποίο μπήκε στο ταμείο και για την έκδοση αποδείξεων χρησιμοποιήθηκε ένα ΕΑΦΔΣΣ samtec sign και ένας εκτυπωτής θερμικός.
Επίσης ένας δεύτερος εκτυπωτής θερμικός τοποθετήθηκε στην παραλαβή ο οποίος τυπώνει την παραγγελία κατά την έκδοση της απόδειξης στο ταμείο.
Το κατάστημα επίλεξε την έκδοση Enterprise που καλύπτει την παραγωγή του τελικού προϊόντος. Έτσι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης αποθήκης τόσο των πωλουμένων προϊόντων όσο και των...

 

Την εφαρμογή Retailer που απευθύνεται σε επιχειρήσεις με δραστηριότητα στην λιανική πώληση και με ανάγκες έκδοσης θεωρημένων παραστατικών, εγκατέστησε το Super Market «NICK THE GREEK PRODUCTS» στην Ρόδο, προσθέτοντας και 2η θέση εργασίας για το πρόγραμμα.

Η εφαρμογή έχει – μεταξύ άλλων - τη δυνατότητα παρακολούθησης πολλών τιμοκαταλόγων, διαχείρισης απεριόριστου αριθμού κατηγοριών για τα είδη και σύνδεσης με απεριόριστο αριθμό ταμειακών μηχανών.

Το πρόγραμμα διαχείρισης λιανικών πωλήσεων Retailer εγκατέστησε η εμπορική εταιρεία «SCENTSATION», που εδρεύει στη Λάρισα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της εμπορίας αρωμάτων σώματος και χώρου, καλλυντικών ειδών, παρασκευασμάτων ομορφιάς, μακιγιάζ και φροντίδας του δέρματος καθώς και παρασκευασμάτων για το λουτρό.

Η εταιρεία...

 

Το πρόγραμμα διαχείρισης λιανικών πωλήσεων Retailer εγκατέστησε η εμπορική επιχείρηση τροφίμων «MALABAR», που βρίσκεται στην Γλυφάδα. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του λιανικού εμπορίου τροφίμων, ποτών, ελαιολάδου, φρούτων, λαχανικών, καφέ και προϊόντων αρτοποιίας.

Το κατάστημα προχώρησε στην εγκατάσταση του προγράμματος...

 

Το απαραίτητο εργαλείο οργάνωσης & λειτουργίας στη λιανική πώληση, το πρόγραμμα μηχανογράφησης Retailer, εγκατέστησε η εμπορική τουριστική επιχείρηση «GR OLIVE», που βρίσκεται στo Ηράκλειο της Κρήτης. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του λιανικού εμπορίου τροφίμων, ποτών, ελαιολάδου κ.α.

Το κατάστημα προχώρησε στην εγκατάσταση...

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail