POS ΣΥΣΤΗΜΑ ME 480€

  Σύστημα μηχανογράφησης που καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων με σταθερό σημείο πώλησης. Ο σκοπός του Meridian Order POS είναι η δυνατότητα λήψης παραγγελιών από σταθερό σημείο και η αποστολή σε εκτυπωτή. Παράλληλα, μπορεί να λειτουργήσει και σαν ταμειακή μηχανή.

  Το Meridian Order POS δίνει την δυνατότητα αναβάθμισης των παρεχομένων προς τον πελάτη υπηρεσιών αφού επιταχύνει σημαντικά τον χρόνο λήψης της παραγγελίας, την αποστολή της στο παρασκευαστήριο και την έκδοση του λογαριασμού σε τραπέζια ή όρθιους.

  Ασύρματη παραγγελία με 845€

  Η εταιρεία Arion Software σας παρουσιάζει το πλήρες σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας σε μία εκπληκτική οικονομική προσφορά.

  Περιλαμβάνει σε πλήρη ανάπτυξη όλα όσα χρειάζεται μία επιχείρηση μαζικής εστίασης για να διαχειριστεί σωστά και με ακρίβεια τόσο τη διαδικασία της παραγγελιοληψίας με σερβιτόρους και τραπέζια, delivery και Take Away (πακέτο) όσο και την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος – παρακολούθηση πολλαπλών ειδών, πρώτων υλών, τραπεζιών, αιθουσών και αποθήκης.

  Το σύστημα όντας πάρα πολύ γρήγορο και ελαφρύ μπορεί να λειτουργεί με tablet 8’’ αντί υπολογιστή με οθόνη ή POS και συνδυάζεται αρμονικά και λειτουργικά με το υπόλοιπο απαραίτητο υλικό (εκτυπωτής, κεραία). Βασικοί πυλώνες του προγράμματος είναι η τρίτη, αναβαθμισμένη έκδοση του λογισμικού Meridian Order για τους σερβιτόρους και το λογισμικό Meridian διαχείρισης εστιατορίου.

  Εμπορική εφαρμογή από 150€

  Η εταιρεία μας, σας προσφέρει σήμερα την έκδοση Lite του Commerce - για την διαχείριση και παρακολούθηση των πωλήσεων - στη μοναδική τιμή των 150€!
  Και για όσους υποχρεούνται σε χρήση ΕΑΦΔΣΣ (φορολογκού μηχανισμού), μπορούν να τον προμηθευτούν μαζί με το πρόγραμμα στη συνολική – επίσης την καλύτερη στην αγορά - τιμή των 430€.

  Εμπορική εφαρμογή και ΕΑΦΔΣΣ - 430€

  Μία προσφορά που συνδυάζει την ποιότητα και την οικονομία.
  Η - κλασσική πλέον - εφαρμογή Commerce στην έκδοση Lite, που καλύπτει τις ανάγκες εμπορικής διαχείρισης και παρακολούθησης των εργασιών σας αναφορικά με το κύκλωμα των πωλήσεων (Πελάτες, αποθήκη, τιμολόγηση), μαζί με ΕΑΦΔΣΣ είναι το ιδανικό εργαλείο.
  Και σας το προσφέρουμε σήμερα στη συνολική - την καλύτερη στην αγορά - τιμή των 430€!

  Εντατική λιανική με 200€

  Αποκτείστε σήμερα το πλέον απαραίτητο εργαλείο λειτουργίας κάθε επιχείρησης λιανικής πώλησης, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

  Το Retailer είναι το πρόγραμμα μηχανογράφησης, που καλύπτει τις ανάγκες διαχείρισης και παρακολούθησης των εργασιών των mini market και όλων των καταστημάτων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του λιανεμπορίου.

  Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του, προσφέροντας ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας που εξασφαλίζει ταχύτητα και άνεση στην περιήγηση και την καταγραφή ή εξαγωγή των δεδομένων.

  Μηχανογράφηση Delivery με 620€

  Το Delivery αποτελεί ένα πλήρες πακέτο μηχανογράφησης για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με διανομή φαγητού.

  Λειτουργικό, αξιόπιστο και εξαιρετικά οικονομικό, το πρόγραμμα λειτουργεί χωρίς προβλήματα σε κάθε φόρτο εργασίας. Είναι εύκολο και φιλικό στην χρήση αφού λειτουργεί σε οθόνη αφής, διευκολύνοντας σημαντικά τις εργασίες.

  Παραγγελία σερβιτόρου με 390€

  Και ρίχνουμε ΠΟΛΥ τις τιμές

  Και σας προσφέρουμε το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα

  Και σας παρέχουμε τον πιο λειτουργικό εξοπλισμό

  Αποκτήστε σήμερα το πακέτο ασύρματης παραγγελιοληψίας χωρίς υπολογιστή

  • με το λογισμικό Meridian Order 3, το πιο λειτουργικό και αξιόπιστο πρόγραμμα που δεν κολλάει και δεν σας προδίδει ποτέ
  • με ένα από τα καλύτερα windows phone της αγοράς

  στη μοναδική τιμή των 390€ (με αγορά μέσω PayPal)!

   

  Πρατήρια / συνεργεία – 200€

  Η Arion Software σας προσφέρει το Benzina, το πιο αξιόπιστο, εύχρηστο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανογράφησης, που καλύπτει τις ανάγκες διαχείρισης και παρακολούθησης των εργασιών των συνεργείων αυτοκινήτων και μηχανών, καθώς και των πρατηρίων καυσίμων, στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς!

  Είναι προϊόν δοκιμασμένο και επιβεβαιωμένα αποτελεσματικό και οικονομικό. Με τη δυνατότητα δοκιμής του προγράμματος που σας προσφέρουμε δωρεάν για 30 ημέρες, αλλά και σε συνδυασμό με οποιαδήποτε έρευνα αγοράς πραγματοποιήσετε, θα το διαπιστώσετε στην πράξη.

  Ένα από το πολύ δυνατά στοιχεία της εφαρμογής είναι η άνεση και η ευκολία που παρέχει στην περιήγηση και αναζήτηση των δεδομένων. Οι καταχωρήσεις, επεξεργασίες και εξαγωγές των στοιχείων καθίστανται πλέον εξαιρετικά προσιτές, διευκολύνοντας έτσι τον χρήστη στην αποτελεσματική εποπτεία του συνεργείου ή πρατηρίου.