Μετατρέψτε το κινητό σας σε εργαμείο δουλειάς. Κατεβάστε το Meridian Order και αρχίστε τώρα να παίρνετε παραγγελίες ασύρματες χωρίς κανένα κόπο. Εύκολο, απλό και γρήγορο σύστημα ασύρματης παραγγελίας για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης όπως καφετέριες, εστιατόρια, bar, κέντρα διασκέδασης, παραλίες, αναψυκτήρια και άλλα, σε απίστευτα χαμηλό κόστος. Λειτουργεί ασύρματα, με ή χωρίς την χρήση υπολογιστή και καλύπτει αποστάσεις από 100 μέτρα (σε εσωτερικό χώρο) μέχρι 300 μέτρα (σε ανοιχτό χώρο).

Εφαρμογές για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που κάνουν διανομή φαγητού και δέχονται τηλεφωνικές παραγγελίες ή παραγγελίες online από το internet. 

Το Meridian είναι το εργαλείο αυτό το οποίο θα οργανώσει την επιχείρηση σας. Κρατάει τραπέζια, παραγγελίες και λογαρισμούς, σερβιτόρους, αποθήκη, πωλήσεις, πρώτες ύλες καθυστερήσεις και κάνει την εργασία σας να μοιάζει παιχνίδι. Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για  επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που λειτουργούν με τραπέζια και σερβιτόρους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα εστιατόρια, ταβέρνες, παραλίες με ξαπλώστρες, καφετέριες, bars, clubs

Η λύση του Meridian Order POS είναι η αξιόπιστη επιλογή για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που κάνουν πώληση από σταθερό σημείο. Σε αυτές τις επιχειρήσεις ο πελάτης δεν κάθεται σε τραπέζι, δεν παραγγέλνει delivery αλλά πάει και παίρνει ότι θέλει από σταθερό σημείο. Τέτοιες επιχειρήσεις είναι όσες έχουν self service και εξυπηρετούν όρθιους πελάτες όπως για παράδειγμα ένα fast food.

Το www.asfame.gr είναι μία δικτυακή πύλη  μέσα στην οποία βρίσκονται επιχειρήσεις που κάνουν διανομή φαγητού. Ο χρήστης του asfame.gr μπορεί να βρει τα καταστήματα που κάνουν delivery στην περιοχή του και είναι ανοικτά την ώρα που πεινάει. Αφού επιλέξει το κατάστημα της αρεσκείας του βάζει την παραγγελία του Online και όταν την ολοκληρώσει αυτή εκτυπώνεται μέσα στο κατάστημα.

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail