Το Meridian Order προσφέρει στον κάτοχο του όλα αυτά που χρειάζεται μία επιχείρηση με τραπέζια και σερβιτόρους για να λειτουργήσει.

Έχει σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο ώστε να λειτουργεί είτε αυτόνομο χωρίς υπολογιστή όσο και σε επικοινωνία με computer. Ο τρόπος χρήσης είναι ο ίδιος και στις δύο περιπτώσεις και αξιόπιστος που δεν δημιουργεί προβλήματα λειτουργίας.

Η τρίτη έκδοση του Meridian Order είναι είναι πλέον διαθέσιμη απο το Windows Phone Marketplace. Tρέχει σε smartphones (τηλέφωνα) με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.5 ή Windows Phone 8.

Οι αλλαγές που φέρνει είναι πολλές που εκτός από τις αναβαθμισμένες λειτουργίες του έχει και ευκολότερο χειρισμό από τον προκάτοχο του. Ο χρήστης μπορεί να κάνει όλες τις εργασίες με ένα χέρι, μπορεί να ψάχνει μέσα στο κατάλογο για κάποιο συγκεκριμένο είδος χωρίς να θυμάται σε ποια κατηγορία είναι, να...

Παραγγελίες

  • Λήψη παραγγελίας με αριθμό τραπεζιού ή χωρίς και αποστολή στον εκτυπωτή
  • Διόρθωση Παραγγελίας ακόμα και μετά την αποστολή της με εκτύπωση χαρτιού "Αλλαγής Παραγγελίας"
  • Επιβεβαίωση παραγγελίας πριν την αποστολή της με χρεώσεις ανά είδος και ολικό σύνολο
  • Άμεση ενημέρωση του σερβιτόρου σε περίπτωση μη εκτύπωσης της παραγγελίας

Ένα από τα πρόσθετα που μπορεί να ενεργοποιηθεί στο MeridianOrder 3 είναι η δυνατότητα αυτόματου backup. Το backup σε αυτήν την περίπτωση είναι συνεχές και αφορά τα πλήρη δεδομένα που υπάρχουν μέσα στο PDA. Έτσι την στιγμή που ο σερβιτόρος παίρνει μία παραγγελία από ένα τραπέζι και την στείλει προς εκτύπωση η παραγγελία αυτή κρατιέται και backup. Η διαδικασία για μέγιστη ασφάλεια γίνεται στο