Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε η εταιρεία μας με τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Πρόκειται για εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή που θα προωθεί και θα εγκαθιστά τα προϊόντα – προγράμματα μας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Ο λόγος λοιπόν είναι για την εταιρεία «ΤΖΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Φορολογικές ταμειακές μηχανές». Η εταιρία ειδικεύεται στην προώθηση φορολογικών συστημάτων, ταμειακών μηχανών, εμπορικών εφαρμογών, ηλεκτρονικών ζυγών, εξοπλισμού καταστημάτων και αναλώσιμων.

Η εμπειρία πολλών χρόνων στην αγορά συστημάτων πληροφορικής και η ιδιαίτερη τεχνογνωσία και ενημέρωση στον χώρο των ταμειακών και...

Μία ακόμη δυναμική εταιρεία, που προωθεί τα προγράμματα μας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, έχοντας ως έδρα της δραστηριότητάς της την περιοχή της Ν. Ιωνίας, είναι η εταιρεία «ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ».

Συστάθηκε από το 1986 και αναπτύχθηκε στα χρόνια που πέρασαν, στον χώρο του εξοπλισμού και της παροχής υπηρεσιών, καταστημάτων και γραφείων. Διαθέτει ταμειακά συστήματα νέας γενιάς, ζυγιστικά συστήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εμπορικά προγράμματα, συστήματα απογραφών και εποπτείας χώρων, ρολόγια...

Μία ακόμη εταιρεία στην οποία θα αναφερθούμε και ανήκει στο δίκτυο των συνεργατών μας, είναι η «KCS SYSTEMS» που βρίσκεται στη Γλυφάδα.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται και αυτή στον τομέα των υπολογιστικών συστημάτων. Με κύρια χαρακτηριστικά την τεχνογνωσία και την αυστηρή προσήλωση στην ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, σήμερα η εταιρία προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας του χώρου της πληροφορικής.

Η επιλογή συνεργατών που θα προωθήσουν τα προϊόντα μας, θα εκπαιδεύσουν για τη σωστή χρήση τους και θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένα το εύρος των δυνατοτήτων τους, δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Δεν αρκεί απλώς η «βιτρίνα» του ειδικού, αλλά χρειάζεται και η εμπειρική πιστοποίηση ότι όχι απλώς φαίνεται ειδικός, αλλά και είναι!

Η επόμενη εταιρεία στην οποία...

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail