Απλώνοντας το δίκτυο των συνεργατών στην προώθηση των προϊόντων μας, πρωταγωνιστική θέση έχει η συμπρωτεύουσα. Μία από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της πληροφορικής και αποτελεί μεταπωλητή των προγραμμάτων μας, είναι και η «PRAXICOM SOFTWARE».

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2005 στη Θεσσαλονίκη από νέους επιστήμονες και στελέχη της αγοράς, με αποκλειστική εξειδίκευση στην ανάπτυξη λογισμικού φορητών και ασύρματων εφαρμογών επόμενης γενιάς για επιχειρήσεις. Η κεντρική φιλοσοφία που διέπει την ανάπτυξη όλων των εφαρμογών και των ολοκληρωμένων λύσεων της εταιρείας, συνίσταται στην τήρηση τριών παραμέτρων: της φορητότητας, της πρακτικότητας και της διαδραστικότητας/προσαρμογής στις ευρύτερες ανάγκες και οικονομικές...

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την νέα συνεργασία που ξεκινήσαμε στην Θεσσαλονίκη με την ταμειακή systems μια εταιρεία με μεγάλες δυνατότητες στην προώθηση αλλά και στην υποστήριξη των προϊόντων της εταιρείας μας και σε μηχανές γραφείου και οργάνωσης νέων ή υφιστάμενων επιχειρήσεων.

Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν...

Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνικό κέντρο
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο:210-4171901
More detail