Μηχανογράφηση και οργάνωση εταιρειών

Μηχανογράφηση και οργάνωση εταιρειών

Για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης

Για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης

Μηχανογράφηση συνεργείων και πρατηρίων καυσίμων

Μηχανογράφηση συνεργείων και πρατηρίων καυσίμων

Οργάνωση επιχειρήσεων με προϊόντα με χρώμα - μέγεθος

Οργάνωση επιχειρήσεων με προϊόντα με χρώμα - μέγεθος

Μηχανογράφηση και οργάνωση επιχειρήσεων ενταιτκής λιανικής

Μηχανογράφηση και οργάνωση επιχειρήσεων ενταιτκής λιανικής

Μηχανογράφηση και οργάνωση επιχειρήσεων Camping

Μηχανογράφηση και οργάνωση επιχειρήσεων Camping

How we are different

Με 20 χρόνια πείρα στην ανάπτυξη εφαρμογών

Ανάπτυξη εφαρμογών, ανάπτυξη έργων, τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση

We are Arion Software

Έχουμε υποχρέωση να είμαστε δίπλα σας

Είμαστε μία εταιρεία με πορεία είκοσι ετών στην παραγωγή software για επιχειρήσεις και σίγουρα μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες σε ανταγωνιστικές τιμές στην Ελληνική αγορά. Μιλήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό προϊόν για τις δικές σας ανάγκες και επωφεληθείτε από την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την σωστή τιμή.

Κλείστε ένα Demo
SOFTWARE για εσάς

Μπορούμε να οργανώσουμε και να κάνουμε την επιχείρηση σας πιο αποδοτική

Με τις εφαρμογές, είτε για εμπορικές επιχειρήσεις, είτε για κάθετες αγορές όπως εστίαση, συνεργεία / βενζινάδικα, επιχειρήσεις λιανικής, επιχειρήσεις με ρούχα / παπούτσια και με Camping, έχουμε εστιάσει στην λειτουργικότητα και στην ευκολία της οργάνωσης της επιχείρησης. Με πολλές εκδόσεις, με καινοτομίες και λειτουργικότητα μπορεί ο κάθε επαγγελματίας να βρει το σωστό προϊόν στην σωστή τιμή

Πως να βοηθήσουμε

Είμαστε περήφανοι για τους άριστους επαγγελματίες συνεργάτες μας

Σκεφτόσαστε ένα project και θέλετε βοήθεια από επαγγελματίες? Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας και θα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι να σας βοηθήσουμε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα αφού θα σας δώσουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις για να επιτύχετε το μέγιστο αποτέλεσμα

Οι τρεις βασικοί πυλώνες της λειτουργίας των επιχειρήσεων που κινούνται στο χονδρεμπόριο και τη λιανική πώληση, δηλαδή οι πωλήσεις, αγορές και παραγγελίες, απαιτούν προσεκτική και ορθολογική εποπτεία. Και η επιλογή της μηχανογράφησης που θα καλύψει την καθημερινή διαχείριση τους, χρειάζεται προσεκτική αναζήτηση σε βάθος.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αναζήτηση ολοένα και περισσότερων επιχειρήσεων καταλήγουν στην επιλογή που ακούει στο όνομα Commerce. Το πρόγραμμα εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης που έκανε και κάνει τη διαφορά.

Αυτό το πρόγραμμα και ειδικά την έκδοση PRO που καλύπτει τους ανωτέρω τομείς, εγκατέστησε η εταιρεία χονδρικού εμπορίου χαρτικών και απορρυπαντικών «ALPHA - ΔΙΑΝΟΜΕΣ» στη Νίκαια.

Η διαχείριση των πωλήσεων (αρχείο, κινήσεις, υπόλοιπα πελατών, τιμολόγηση και αντίστοιχα παραστατικά), των προμηθευτών (κινήσεις, καταχώρηση παραστατικών, αξία αποθήκης) και η παρακολούθηση των παραγγελιών με τις αντίστοιχες οικονομικές παραμέτρους (τιμολόγηση, αξιόγραφα, οφειλές), συνιστούν ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο εποπτείας των βασικών λειτουργιών της επιχείρησης.

Παράλληλα, ενίσχυσε τον εξοπλισμό της με την προμήθεια φορολογικού μηχανισμού για την έκδοση των παραστατικών, καθώς και ηλεκτρονικού υπολογιστή με αντίστοιχη οθόνη.

Pin It
Εφαρμογές

Δυνατότητες των εφαρμογών

Mission Statement

Η συνέπεια, η σωστή αντιμετώπιση του πελάτη και η ικανοποίηση του είναι το κύριο μέλημα της Arion Software

Βαγγέλης Πλαβούκος

Υπεύθυνος Due Cavalieri