Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η διείσδυση του εμπορικού προγράμματος Commerce στην αγορά των ελληνικών μικρομεσαίων, κυρίως, αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων (Vodafone). Άλλωστε, όσοι παρακολουθείτε την καθημερινή ροή νέων της ιστοσελίδας μας (είστε πολλοί και σας ευχαριστούμε γι΄αυτό), είναι εύκολο να διαπιστώσετε πόσο αυξάνει καθημερινά ο κύκλος των νέων πελατών μας που εμπιστεύονται το πρόγραμμα.

Αισίως λοιπόν, μόνο το πρώτο 4μηνο του 2014, οι εγκαταστάσεις του προγράμματος ξεπέρασαν τις 250! Αυτό από μόνο του αποτελεί την καλύτερη απάντηση σχετικά με την λειτουργικότητα, την ευελιξία και την αξιοπιστία του.

Σχεδιασμένο σε 4 εκδόσεις που εξυπηρετούν τις εργασίες εμπορικής διαχείρισης σύμφωνα με την βασική ομαδοποίηση (πωλήσεις, αγορές, παραγγελίες, παραγωγή) και με δύο μοναδικές οικονομικές προσφορές, με και χωρίς φορολογικό μηχανισμό, το πρόγραμμα είναι το ιδανικό οικονομικό και εμπορικό εργαλείο.

Και είναι το μόνο πρόγραμμα που εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς να κλειδώνει, ακόμα κι αν δεν επιλέξετε τεχνική υποστήριξη μετά το δεύτερο έτος (για το πρώτο έτος η υποστήριξη είναι δωρεάν).

Κατεβάστε σήμερα το demo του προγράμματος και μπείτε κι εσείς στην μεγάλη οικογένεια του Commerce!