Η "Αλισάχνη" -μία αγαπημένη λέξη του Οδυσσέα Ελύτη- ή αλλιώς "αλοφάχνη", είναι ο ψεκασμός από τα μικρά σταγονίδια που προκύπτουν από το ταραγμένο νερό της θάλασσας, όταν ένα δυνατό κύμα χτυπήσει σε κάποιον βράχο.

Έτσι πήρε το όνομα του το καφέ στην Νέα Αγχίαλο που είναι ένα κόσμημα για την περιοχή. Μπροστά στην θάλασσα λειτουργεί από το πρωί όπου μπορείς να πιείς τον καφέ σου μέχρι αργά το βράδυ που θα πιεις τα ποτάκια σου σε ένα όμορφο χώρο και να ξεφύγεις με τις πανέμορφες μουσικές επιλογές του. Ο κόσμος του είναι όλων των ηλικιών και σίγουρα θα βιώσεις μία εμπειρία μοναδική όταν επισκεφτείς το μέρος.

Η παραγγελιοληψία που επιλέχτηκε για το μαγαζί είναι το Meridian Order. Απλό στην χρήση, εύκολο στην εκμάθηση και αξιόπιστο αφού ποτέ δεν θα κολλήσει. Τι άλλο να ζητήσεις?

Δύο εκτυπωτές χρησιμοποιήθηκαν για να τυπώνονται οι παραγγελίες, ένας στο bar και ένας στην κουζίνα, και οι σερβιτόροι πήραν δύο smartphones για να παίρνουν τις παραγγελίες από τα τραπέζια.

Στο τέλος της βάρδιας και μόλις κλείσει ταμείο ο σερβιτόρος το πρόγραμμα διαγράφει όλα τα δεδομένα και είναι έτοιμο για τον επόμενο.

Pin It