Η Shell Λάσκος εδώ και 5 χρόνια ως επίσημος συνεργάτης της Shell και της Coral είναι κοντά σας με 2 σημεία εξυπηρέτησης.

Στα πρατήρια της εταιρείας θα βρείτε πάντα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αλλά και φιλική εξυπηρέτηση για πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη πρώτης ποιότητας, coral gas. Από το 2002 λειτουργεί υποκατάστημα στο Περιστέρι ώστε να εξυπηρετούνται οι καταναλωτές των δυτικών προαστίων για εμπορία και αντικατάσταση ελαστικών και ζαντών, αυτοκινήτου και μοτοσικλετών με μεγάλη εξειδίκευση. Η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελαστικών, ζαντών και αναρτήσεων της παγκόσμιας αγοράς και χάρη στην μεγάλη πείρα της, το εξειδικευμένο προσωπικό της και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της είναι σε θέση να προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οτιδήποτε αφορά τους τροχούς του αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα της μηχανογράφησης είναι το εμπορικό Benzina το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πρατηρίων καυσίμων και των συνεργείων αυτοκινήτων / μοτοσυκλετών. Η έκδοση Basic εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες μηχανογράφησης της εταιρείας και έχει επιλεχτεί με γνώμονα την αξιοπιστία και την ανταγωνιστική τιμή. Για το τρέχον έτος η εταιρεία προέβη σε ανανέωση της τεχνικής υποστήριξης γιατί οι ανάγκες είναι τέτοιες που δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά εάν δεν έχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών τεχνικής βοήθειας.

Με το Benzina Power Tools που εγκαταστάθηκε στον serverη έκδοση του τιμολογίου έχει γίνει πιο απλή από ποτέ σε συνεργασία με το σύστημα εισροών – εκροών του πρατηρίου. Και ο τρόπος που λειτουργεί το πρόγραμμα είναι απλός. Κάθε απόδειξη που εκδίδεται από το σύστημα εισροών – εκροών του πρατηρίου έχει ένα barcode που αναφέρει τον αριθμό της απόδειξης. Έτσι ο χρήστης παίρνει το χαρτί, το περνάει από την κάμερα του tabletπου λειτουργεί ως barcode reader, βρίσκει τον πελάτη με αριθμό κυκλοφορίας, ΑΦΜ, μέρος της επωνυμίας της εταιρείας ή με τον διακριτικό τίτλο και το σύστημα αμέσως εκτυπώνει το τιμολόγιο με σημείωση για την απόδειξη που αντικαθιστά.

 

Pin It