Το πρόγραμμα διαχείρισης λιανικών πωλήσεων Retailer εγκατέστησε η εμπορική επιχείρηση τροφίμων «MALABAR», που βρίσκεται στην Γλυφάδα. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του λιανικού εμπορίου τροφίμων, ποτών, ελαιολάδου, φρούτων, λαχανικών, καφέ και προϊόντων αρτοποιίας.

Το κατάστημα προχώρησε στην εγκατάσταση του προγράμματος, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες εντατικής λιανικής. Μάλιστα, εγκατέστησε την έκδοση Basic που καλύπτει τις εργασίες πωλήσεων και αγορών.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του. Ένα από το πολύ δυνατά στοιχεία της εφαρμογής είναι η άνεση και η ευκολία που παρέχει στην περιήγηση και αναζήτηση των δεδομένων. Οι καταχωρήσεις, επεξεργασίες και εξαγωγές των στοιχείων, κατά τις συναλλαγές με τους προμηθευτές και στο πλαίσιο των πωλήσεων, καθίστανται πλέον εξαιρετικά προσιτές, διευκολύνοντας έτσι τον χρήστη στην αποτελεσματική εποπτεία της επιχείρησης του.

Την εκπαίδευση, εγκατάσταση και παραμετροποίηση της εφαρμογής, έκανε η εταιρεία SYKAS CENTER, συνεργάτης μας στην Αττική. Η εταιρία που ιδρύθηκε το 1957, έχει μία ανοδική και επιτυχημένη πορεία στις ταμειακές μηχανές, στους ηλεκτρονικούς ζυγούς και στα ταμειακά συστήματα.

 

Pin It