Το απαραίτητο εργαλείο οργάνωσης & λειτουργίας στη λιανική πώληση, το πρόγραμμα μηχανογράφησης Retailer, εγκατέστησε η εμπορική τουριστική επιχείρηση «GR OLIVE», που βρίσκεται στo Ηράκλειο της Κρήτης. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του λιανικού εμπορίου τροφίμων, ποτών, ελαιολάδου κ.α.

Το κατάστημα προχώρησε στην εγκατάσταση του προγράμματος, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες εντατικής λιανικής. Μάλιστα, εγκατέστησε την έκδοση Basic που καλύπτει τις εργασίες πωλήσεων και αγορών.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του. Προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης, όπως διαχείριση ειδών και προϊόντων ανά κατηγορία, υποκατηγορία, μονάδα μέτρησης, περιγραφή, κωδικό, barcode και χαρακτηριστικά. Επίσης διαχείριση τιμοκαταλόγων, πολλαπλών ζυγιστικών συστημάτων, απεριόριστου αριθμού ταμειακών μηχανών, πελατών & προμηθευτών, πωλήσεων & αγορών, αξιογράφων και παραστατικών.

Ένα από το πολύ δυνατά στοιχεία της εφαρμογής είναι η άνεση και η ευκολία που παρέχει στην περιήγηση και αναζήτηση των δεδομένων. Οι καταχωρήσεις, επεξεργασίες και εξαγωγές των στοιχείων, κατά τις συναλλαγές με τους προμηθευτές και στο πλαίσιο των πωλήσεων, καθίστανται πλέον εξαιρετικά προσιτές, διευκολύνοντας έτσι τον χρήστη στην αποτελεσματική εποπτεία της επιχείρησης του.

 

Pin It