Γαλλικά αρώματα, αρώματα απ’ όλο τον κόσμο, φυτικά καλλυντικά από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συγκροτούν την λίστα των προϊόντων του καταστήματος φυτικών καλλυντικών και αρωμάτων «CORPUS CURA», που βρίσκεται στην Κηφισιά.

Για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αποτελεσματική οργάνωση & λειτουργία των πωλήσεων του, το κατάστημα προχώρησε στη εγκατάσταση του απαραίτητου εργαλείου, του προγράμματος μηχανογράφησης Retailer και μάλιστα την έκδοση Lite που καλύπτει τις ανάγκες λιανικής πώλησης.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του. Προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες, όπως διαχείριση ειδών και προϊόντων ανά κατηγορία, υποκατηγορία, μονάδα μέτρησης, περιγραφή, κωδικό, barcode και χαρακτηριστικά. Επίσης διαχείριση τιμοκαταλόγων, πολλαπλών ζυγιστικών συστημάτων και απεριόριστου αριθμού ταμειακών μηχανών.

Την εκπαίδευση, εγκατάσταση και παραμετροποίηση της εφαρμογής, έκανε η εταιρεία Sykas Center, συνεργάτης μας στην Αττική. Η εταιρία που ιδρύθηκε το 1957, έχει μία ανοδική και επιτυχημένη πορεία στις ταμειακές μηχανές, στους ηλεκτρονικούς ζυγούς και στα ταμειακά συστήματα - computers.

 

Pin It