Ο συνεργάτης μας «Sykas Center» προμήθευσε, εγκατέστησε, παραμετροποίησε και εκπαίδευσε το προσωπικό στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο στην Αθήνα. Μία νέα αλυσίδα ξεκινάει και έχει επιστρατεύσει το καλύτερο προσωπικό για την οργάνωση της. Το Retailer επιλέχτηκε σαν εφαρμογή μηχανογράφησης για την επιχείρηση με δυνατότητα να τρέχει γρήγορα και εύκολο τόσο μέσα στο μαγαζί για να εξυπηρετεί τον πελάτη και να κόβει τις αποδείξεις λιανικής πώλησης όσο και για το back office με την καταχώρηση των παραστατικών αγορών, της κοστολόγησης, των στατιστικών και των αναλώσεων.

Ο εξοπλισμός του κάθε μαγαζιού είναι ένα POS συνδεδεμένο με ταμειακή μηχανή που τρέχει το Retailer και ένα barcode scanner για την εύρεση του είδους. Μία ζυγαριά που είναι συνδεδεμένη με το POS φέρνει το βάρος του ζυγιζόμενου είδους μέσα στην απόδειξη στο πρόγραμμα και επιταχύνει την διαδικασία της πώλησης.

Στο κεντρικό που τρέχει το Retailer Back Office περνάνε τα τιμολόγια αγοράς και τις τιμές πώλησης που αυτόματα ενημερώνουν τα καταστήματα για τις ποσότητες και τις αλλαγές στις τιμές.

Όλα τα δεδομένα είναι στο cloud και με την τελευταία έκδοση του Retailer παρότι το πρόγραμμα λειτουργεί μέσω internetη ταχύτητα του είναι πάρα πολύ μεγάλη ακόμα και με γραμμή πάρα πολύ αργή.

 

Pin It