fbpx

Meridian

Παραγγελιοληψία στο μηχάνημα

Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο

Ο αυτόματος πωλητής βρίσκεται μέσα στο κατάστημα και εξυπηρετεί τους πελάτες χωρίς να χρειάζεται να κάνουν ουρές στο ταμείο για να παραγγείλουν και να πληρώσουν
Ο πελάτης πάει στον αυτόματο πωλητή, επιλέγει ότι επιθυμεί μέσα από μία μοναδικά απλή οθόνη παραγγελίας και πληρώνει βάζοντας την κάρτα του στο POS του πωλητή και μόλις εγκριθεί η συναλλαγή αυτόματα τυπώνεται η απόδειξη λιανικής που αναγράφει και τον κωδικό παραγγελίας χωρίς να πάει καθόλου στο ταμείο
Το demo καλό θα είναι να τρέξει σε οθόνη αφής πολλαπλών σημείων, προτείνεται ανάλυση 1920x1080 (FHD), ώστε να γίνει αντιληπτός ο τρόπος περιήγησης στον κατάλογο με τα δάχτυλα. Σε οποιοδήποτε σημείο του καταλόγου σέρνοντας το δάχτυλο προς τα κάτω αυτόματα ο κατάλογος πάει στην πρώτη σελίδα με τις κατηγορίες.

Κατεβάστε το Demo

Η εταιρεία Arion Software σας παρουσιάζει το πλήρες σύστημα ασύρματης παραγγελιοληψίας σε μία εκπληκτική οικονομική προσφορά.

Περιλαμβάνει σε πλήρη ανάπτυξη όλα όσα χρειάζεται μία επιχείρηση μαζικής εστίασης για να διαχειριστεί σωστά και με ακρίβεια τόσο τη διαδικασία της παραγγελιοληψίας με σερβιτόρους και τραπέζια, delivery και Take Away (πακέτο) όσο και την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος – παρακολούθηση πολλαπλών ειδών, πρώτων υλών, τραπεζιών, αιθουσών και αποθήκης.

Το σύστημα όντας πάρα πολύ γρήγορο και ελαφρύ μπορεί να λειτουργεί με tablet 8’’ αντί υπολογιστή με οθόνη ή POS και συνδυάζεται αρμονικά και λειτουργικά με το υπόλοιπο απαραίτητο υλικό (εκτυπωτής, κεραία). Βασικοί πυλώνες του προγράμματος είναι η τρίτη, αναβαθμισμένη έκδοση του λογισμικού Meridian Order για τους σερβιτόρους και το λογισμικό Meridian διαχείρισης εστιατορίου.

Το Meridian Order 3

Η μεγάλη διαφορά της λειτουργίας του Meridian Order 3 αφορά το PDA, αφού δεν πρόκειται για μία κλασική συσκευή, αλλά αλλά για το smartphone Nokia Lumia 435, με λειτουργικό Windows Phone 8.1, οθόνη αφής 4 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz!

Αποτέλεσμα της αλλαγής είναι, μεταξύ άλλων, ο ευκολότερος χειρισμός, αφού ο χρήστης μπορεί να κάνει όλες τις εργασίες με ένα χέρι, καθιστώντας την παραγγελιοληψία ταχύτερη, ευκολότερη και περισσότερο εύχρηστη.

Το Meridian

Το Meridian είναι η εφαρμογή που καλύπτει τη δυνατότητα παρακολούθησης τραπεζιών και σερβιτόρων. Η παραγγελία που καταχωρείται μέσα στο σύστημα, αποστέλλεται στον κεντρικό εκτυπωτή και στους εκτυπωτές των παρασκευαστηρίων.

Μπορεί να τυπώνει σε περισσότερους από έναν εκτυπωτές την παραγγελία, ανάλογα με το τμήμα παρασκευής των ειδών, να τυπώνει την παραγγελία σε έναν εκτυπωτή συγκεντρωτικά, να τυπώνει αντίγραφα των παραγγελιών σε θερμικό εκτυπωτή και να εκδίδει το λογαριασμό για το τραπέζι.

Η ταυτόχρονη παρακολούθηση πολλών τιμοκαταλόγων, καθιστούν το πρόγραμμα μία εφαρμογή κατάλληλη για πολυχώρους εστίασης.

Σε τι διαφέρει;

Μερικές από τις καινοτομίες του προγράμματος, που το διαφοροποιούν από άλλα του είδους:

 • Το πρόγραμμα προσφέρει 3 τρόπους - δυνατότητες εύρεσης των ειδών από τον σερβιτόρο, κατά τη διάρκεια της παραγγελιοληψίας: με το μηχανισμό αναζήτησης, μέσα από τον κατάλογο με τις κατηγορίες των ειδών και τέλος μέσα από τον κατάλογο των πιο δημοφιλών ειδών (εκείνων δηλαδή που εμφανίζουν μεγαλύτερη συχνότητα ζήτησης).
 • Το πρόγραμμα είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που περιλαμβάνει σχέδιο ανάκαμψης από καταστροφές (Disaster Recovery), ώστε αν το smartphone υποστεί οποιαδήποτε καταστροφή, αντικαθίσταται άμεσα και το νέο συνεχίζει τις εργασίες που έμειναν ανολοκλήρωτες, από το σημείο που είχε σταματήσει το προηγούμενο.
 • Η δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων στο cloudεξασφαλίζει την απόλυτη προστασία τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν στοιχεία ακόμα και εάν χαλάσει ο δίσκος και καταστραφεί παντελώς.Δεν μπορεί να πάρει κανένας δεδομένα ούτε να δει ακόμα και εάν πάρει τον υπολογιστή.

Γιατί windows phone και όχι android;

Η επιλογή κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό σύστημα Windows Phone αντί του συστήματος Android είναι αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που πραγματοποίησε η εταιρεία μας και είναι χρήσιμο να γνωρίζουν οι πελάτες μας τα βασικά στοιχεία διαφοροποίησης του και επομένως τα κριτήρια επιλογής του:

 • Οι συσκευές με σύστημα Windows Phone έχουν χαμηλότερη τιμή αγοράς
 • Το πρόγραμμά είναι περισσότερο εύχρηστο
 • Το σύστημα δίνει έμφαση στον απλούστερο δυνατό χειρισμό της συσκευής
 • Πρωτότυπος και λιτός σχεδιασμός του user interface (περιβάλλον εργασίας)
 • Μεγαλύτερη ταχύτητα στην εκτέλεση των εργασιών
  • Πολύ εύκολο και βολικό πληκτρολόγιο
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας (περισσότερο από 1 ημέρα χωρίς φόρτιση)

Γιατί να το επιλέξετε;

 • Είναι το πιο αξιόπιστο
 • Είναι το πιο οικονομικό
 • Είναι το πιο εύχρηστο
 • Είναι το πιο καινοτομικό
 • Είναι το πιο αποτελεσματικό
 • Είναι το πιο ασφαλές
 • Κουβαλάει τη γνώση και την καινοτομία μίας εταιρείας 15 χρόνων
 • Θα γίνει ο καλύτερος συνεργάτης σας!

Για να μάθετε περισσότερα

Περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στις σελίδες Meridian Order και Meridian, ενώ έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν demo του προγράμματος στον υπολογιστή σας. 

Video παρουσίασης του Meridian, με αναλυτική παρουσίαση βήμα – βήμα του προγράμματος, μπορείτε να δείτε στο κανάλι μας στο Youtube στην σελίδα http://www.youtube.com/arionsoftware.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Το πρόγραμμα μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα Delivery που αποτελεί ένα πλήρες πακέτο μηχανογράφησης για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με διανομή φαγητού.

 

Pin It